Вело мандрівка по маршруту с.Сколе - в. Кам"янка - с. Кам"янка - с. Сукіль - с. Козаківка - с. Буковець - с. Поляниця - скелі Довбуша (ночівля на скелях) - с. Труханів - с. Тишівниця - с. Межиброди - с. Верхнє синьовидне - с. Корчин - с. Крушельниця - с. Підгородці - с. Урич - замок Тустань (ночівля на Тустані) - с Урич - с. Підгородці - с. Крушельниця - с. Корчин - с. Верхнє синьовидне - с. Сколе. 


Зустрілися у Львові біля приміського вокзалу о 6 40. Зі Львова в Сколе їхали електричкою,в електричці познайомилися з веселим хлопцем Артемом. Всю дорогу розмовляли. Вийшли в Сколе, зайшли в Рукавичку закупитися. І по трасі до водоспада Кам"янка,дальше по селах і звернули через гори до скель Довбуша. Губилися,їхали по стежках які вели до обривів... . Знайшли правильну дорогу і почали по камінні спускатися з великого спуску (кожної секунди думали вот зараз розсипиться втулка або пробється камера) але зїхали до села Сукіль без втрат. Дальше поганій дорозі селами товкли велосипеди ( їхали як по стіральній дошці). 
Доїхали до скель Довбуша близько біля них поїли в кафе смачно, поставили палатку,розпалили вогнище,говорили до глибокої ніченьки. Проснулися і в дорогу до Тустані. 
Зі скель також були круті спуски до Труханіва. Доїхали до Тустані поїли смачно в кафе і заїхали на територію Тустані,поставили палатку і пішли на верх до замка на скелі. Захід сонця. Красота. Наступила ніч, ще раз піднялися на скелі пофотографували зорі. Полягали спати. Проснулися о 3 00. Було холодно. Почали збиратися і о 4 00 виїхали до Сколе. Ніч,туман,видимість 10 м.руки замерзають, різні тварити перед колесами перебігали дорогу. Було моментами страшновато.Десь о 5 00 в мене сів ліхтарик і я їхав за Остапом колесо в колесо щоб щось бачити. Доїхали щасливо до Сколе,посиділи на майдані незалежності,потім пішли грітися на вокзал. Відігрілися і пішли до Рукавички купити каву з булочками. Поїли. І о 9 20 приїхала електричка до Львова. 
Було весело! 
Віталій Максимович 
Остап Дячишин 
Загалом проїхали близько 100 км. 
Загальний набір висоти 1020 м.

https://www.youtube.com/watch?v=WYk1qslBimA

 

Автор: Віталік Максимович

Переглядів: 833 | Додав: skole-podobovo | Дата: 05.05.2018 | Коментарі (0)

Хочете знайти будинок щоб відпочити в Тишівниці на річці?

Ви попали саме туди!

Ми здаємо будинок в селі Побук яке є сусіднім селом , де легко добратися машиною!

Доба проживання з одного чоловіка 50грн

З дітей гроші не беремо!

тел. 0972972472 , 0951212632

Детальну інформацію шукайте на форумі або дзвоніть до нас!

Переглядів: 1556 | Додав: skole-podobovo | Дата: 05.05.2018 | Коментарі (1)