10:50
Мала Річка, кемпінг - поруч skole-podobovo (с.Корчин)

Про кемпінг Мала Річка

 

Ми пропонуємо всі інгредієнти, щоб створити яскраві спогади та розповісти захопливі історії, відпочити під відкритим небом в цікавий, комфортний та безпечний спосіб. Першим кроком у будь-якій пригоді (особливо тут, у Малій Річці) є об’єднання дивовижних людей та занурення в атмосферу максимальної взаємодії з природою.

 

АКТУАЛІЗАЦІЯ

Мандруючи зручними кемпінгами Європи, ми фантазували над ідеєю створення власного місця яке б стало для нас домом в старості та місцем зустрічі однодумців в форматі готелю тисячі зірок. Спершу в думках промальовувався образ середземномор’я чи гір Словенії десь так за років 20. 2020 рік надихнув нас зробити місце сили просто неба в наших рідних Карпатах. Саме формат кемпінгу надає можливість провести час у максимальній взаємодії з природою, подалі від цивілізації з однодумцями та водночас зберігаючи бажане усамітнення. Кількість мандрівників в Україні стрімко зростає, а людей які б хотіли спробувати провести ніч в наметі в горах з комфортом готелю важко порахувати.

ПРОБЛЕМАТИКА

Маючи досвід кемпінгування за кордоном можна стверджувати, що даний формат відпочинку фактично відсутній в Україні. Немає жодної пропозиції проживання в наметі з вигодами готельного рівня за винятком кількох кемпів на всю країну. А в Карпатах можна згадати лише Білий Слон. Молодих мандрівників (не в плані віку, а в розумінні досвіду мандрів) відлякує перш за все відсутність комфортних умов для відпочинку та ночівлі в наметах.

ІДЕЯ

Існуючі кемпінги в Україні часто фокусуються на спортивному відпочинку, або на форматі “альтанка з алкогольними напоями”, де шумні компанії можуть заважати відпочинку. Натомість нам хочеться запропонувати формат спокійного відпочинку, досвіду взаємодії з природою через продуману організацію простору, можливість усамітнення та спостерігання, безпосередню близькість до річки та лісу та забезпечення комфорту. Забезпечити легкий та комфортний доступ до туристичних магнітів регіону (Сколівські бескиди з горою Парашка, водоспад Гуркало та Кам’янка, історичний заповідних Тустань).

Створити набагато більше, ніж просто місце для ночівлі. Місце де завжди ввечері горітиме ватра і буде живе спілкування із спільнотою та знайомства з новими друзями. Пропагувати атмосферу максимальної взаємодії з природою, в нас є панорама на гору Парашка, внизу тече річка шум якої чути в наметі та ліси довкола.

МЕТА

Захопити людей до мандрів та активного відпочинку,
стати місцем першої ночівні просто неба для усіх.

 

Захопливі історії та яскраві спогади

Переглядів: 170 | Додав: skole-podobovo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Якщо у Вас є щось цікавеньке, не забувайте пропонувати Ваш матеріал .