[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум - Стрийського району (Сколівського) » Балачки навколо Сколе » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. Vacation. Leisure. Curiosities. » Як відпочити у Сколівському районі та Карпатах
Як відпочити у Сколівському районі та Карпатах
skole-podobovoДата: Субота, 15.09.2018, 14:46 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 484
Репутація: 0
Статус: Offline
Відпочинок в Карпатах - це незабутній відпочинок в горах серед хвойних лісів, гірських річок і струмків, цілющих джерел та озер, який пов'язаний з чистим повітрям та збиранням лісових ягід і грибів. Відпочинок в Карпатах може позволити кожен українець, тому що проживання в Карпатах є дешевшим в порівнянні з Кримом та курортами зарубіжжя. Відпочивати в Карпатах можна як з друзями так і з родиною.
Літом в горах можна робити туристичні походи, збирання ягід та грибів, купання у гірських річках.

Зупинимось детальніше на купанні в гірських річках. Таке купання є дуже корисним для здоров’я, тому що усі карпатські річки є екологічно чистими, та їхня вода насичена корисними мінеральними речовинами. Тому скупавшись у гірській річці ви піднімаєте імунітет та омолоджуєте свою шкіру. Але майте на увазі, що вода в гірських річках є холодною. При цьому чим вище річка над рівнем моря, тим вода є більш холодною навіть у теплу пору року. Тому слід до купання в карпатських річках підходити обережно. У воді довго не можна знаходитись, а рекомендується робити короткочасні купання з 5-хвилинними перервами на березі.
Крім того, слід зауважити, що на в останній час в кінці літа на «диких» берегах деяких карпатських річок поширення набули отруйні рослини, тому слід завжди купатись на спеціальних пляжах, де купається багато інших людей.
Особливо гартує організм та зміцнює імунітет короткочасне купання у водоспадів. В Сколівському районі можна порадити скупатись у водоспаді Гуркало та водоспаді на Павловому потоці (м. Сколе).

Щоб вдало відпочити в Карпатах необхідно спланувати свій відпочинок. Варто визначитись з термінами, проживанням та місцевістю. Для Ваших послуг в Карпатських містечках та селах завжди є достатньо приватних садиб, готелів, баз відпочинку для проживання. Варто відвідати місто Сколе, селища Славське, Орявчик, Тисовець та інші. Тут вже налагоджена добра інфраструктура, яка включає різні магазини, прокати спорядження, послуги провідників, екскурсоводів та автомобілів, кінні прогулянки, катання на квадроциклах сауни, дискотеки та інше. З кожним роком в Українських Карпатах інфраструктура та обслуговування набувають Європейського рівня.

В Карпатах є багато санаторіїв, які побудовані біля природних джерел мінеральних вод та мають лікувальні і профілактичні властивості. Лікування в санаторіях Карпатських гір буде корисним не тільки для літніх людей з різноманітними захворюваннями, але і для релаксування і відновлення нервової системи здорових, але стомлених роботою та міською суєтою людей.

Для туристів є великий вибір екскурсій по Карпатах, які можуть запропонувати туристам величезний вибір захоплюючих відкриттів - середньовічні замки, сталактитові та сталагмітові печери, природні парки й заповідники і багато іншого.

Відпочинок в Карпатах вельми різноманітний, до того ж, ви можете самостійно скласти програму своєї відпустки, заздалегідь лише забронювавши квитки на потяг або автобус до курорту і місце в готелі.



Також Ви не залишитеся байдужими і до Карпатської кухні та справжньої української гостинності.

Приємного відпочинку.
Прикріплення: 6886107.jpg (120.9 Kb)


Агротуризм в Карпатах / тел. 0972972472 , 0951212632
 
Форум - Стрийського району (Сколівського) » Балачки навколо Сколе » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. Vacation. Leisure. Curiosities. » Як відпочити у Сколівському районі та Карпатах
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Текст повідомлення:
Код безпеки:

Немає родини/знайомих/друзів в Карпатах. А є бажання відвідати ці мальовничі куточки? Відпочиньте, від шуму та метушні міста. Просто приїжджайте до нас