13:28
Агротуризм / Відпочинок у селі Побук - Княжі Скелі Тишівниця.

Немає родини/знайомих/друзів в Карпатах. А є бажання відвідати ці мальовничі куточки? Відпочиньте, від шуму та метушні міста. Просто приїжджайте до нас та поєднайте себе з гармонією природи. 

Запрошуємо в будь-який період, та в будь-якому віці - від малюка до літньої людини. 

Також, Вам напевне припаде до вподоби ,  наш фотоальбомчик (Карпатського регіону). Ми намагаємося показати панорамну красу природи Сколівських Бескид, та поділитися розповідями з життя в цій місцевості. Частиною якого, Ви теж маєте можливість бути. 

Будиночок знаходиться під самим лісом! (навкруги гори) в кількох метрах від дороги тече невеличкий потічок. (міні водоспад-струмочок Гучало) 

Тепло багаття, запах хвої і юшки, що в казанку. Звук стукання сокири, хрускіт гілок під ногами. Без метушні, не пафосне, а просте, душевне. Що може бути краще цього

В нас, практично не ловить мережа жодного мобільного оператора. Аби скористатися мобільним телефоном, потрібно піднятися на підніжжя гори. (на висоту) 

Бронювання будиночку за тел. 0951212632

 

Переглядів: 985 | Додав: skole-podobovo | Теги: відпочинок, Карпати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 skole-podobovo • 10:13, 20.09.2021
Тиша, спокій ... шум лісу, спів птахів! Наша історія-це бажання створити місце, де ви зможете розслабитися і відпочити в захоплюючих дух пейзажах.

Якщо ви цінуєте спокій, вам не подобається суєта, шум, яка в готелях , це місце створене для вас! У нас ви відпочинете від руху міста. Відчуєте дійсно сільську тишу і атмосферу! Розташування недалеко від Тишівниці. Дороги Київ-Чоп робить його близько до всіх навколишніх місцин. Котедж в горах ми рекомендуємо людям, які очікують комфортної ночівлі, але в сільському кліматі.
avatar