ЯРОСЛАВ ГАРКАВКО

У грудні 2022 року загинув актор, комік і ведучий Ярослав Гаркавко. Від початку повномасштабного вторгнення він став на захист України. Ярослав брав участь у гумористичному проєкті "Ліга Сміху", виступав за команди "ОГО" та "Воробушек". Йому мало б виповнитися 27 років.

ЄВГЕН СВІТЛИЧНИЙ

"Спортсмен, актор, воїн. Загинув як Герой, захищаючи нашу Батьківщину", - саме такі слова присвятив режисер Олег Сенцов, який наразі у лавах ЗСУ, своєму колезі Євгену Світличному. У липні 2023 року стало відомо про його загибель на війні. Євген був чемпіоном України з фрі-файту, майстром спорту та переможцем багатьох професійних турнірів. А ще він зіграв Карася у фільмі "Носоріг".

Переглядів: 7 | Додав: skole-podobovo | Дата: 08.05.2024 | Коментарі (0)

Вони були успішними акторами і зараз могли б продовжувати займатися своєю професією. Однак на початку 2022 року вирішили стати на захист рідної землі.

У День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ТаблоID розказує про сучасних українських героїв. Олексій Хільський, Василь Кухарський, Андрій Павленко та інші зірки, які загинули під час повномасштабної війни Росії проти України.

ПАВЛО ЛІ

Назавжди 33 роки українському актору і телеведучому Павлу Лі. У перші дні повномасштабного вторгнення він допомагав евакуювати мешканців Ірпеня, координував розвезення продуктів та медикаментів. 6 березня 2022 року росіяни обстріляли автівку волонтерів, де перебував і Павло. На жаль, актор не вижив.

Паша Лі знімався у фільмах "Штольня", "Тіні незабутих предків", "Правило бою", "Смак свободи". Працював над дубляжем.

Переглядів: 8 | Додав: skole-podobovo | Дата: 08.05.2024 | Коментарі (0)