[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум - Стрийського району (Сколівського) » Балачки навколо Сколе » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. Vacation. Leisure. Curiosities. » 5 причин з’їздити в Карпати восени
5 причин з’їздити в Карпати восени
skole-podobovoДата: Середа, 17.10.2018, 22:40 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 485
Репутація: 0
Статус: Offline
5 причин з’їздити в Карпати восени

Осінь – один з найбільш вдалих періодів для відвідування українських Карпат!!!

1. Низькі ціни на житло
Оскільки літнього ажіотажу в цей період немає, то й ціни на проживання у Карпатах абсолютно адекватні. Можна знайти варіанти на будь-який смак і, що найголовніше, гаманець.
Так, для студентів, які воліють бюджетно мандрувати, є кімнати по 50 гривень на добу з людини, для людей, які віддають перевагу відпочинку класу "люкс" - котеджі від 1000 гривень.

2. Погода
Зазвичай всі впевненні, що осіння мандрівка в горах - то постійні зливи, шалений вітер, вечірні заморозки, а місцями навіть сніг. Але ж горам взагалі властива перемінна погода в будь-яку пору року. Раптові зливи, шквали, нічний холод - звична справа і для весни, і для літа. 

3. Доступність залізничних квитків
Щоб роздобути заповітний квиток на потяг Київ - Івано-Франківськ влітку, потрібно проявити чудеса винахідливості. У жовтні-листопаді такої проблеми не існує в принципі. Взяти квитки можна навіть за кілька днів до запланованої подорожі, що помітно розширює поле для діяльності. 

4. Атмосфера
У гори часто їдуть, щоб відчути спокій, тишу, умиротворення душі та магію. Але в розпал курортного сезону навіть гори стають схожими на великі вулики, куди не глянь - повсюди галасливі туристи. А от восени атмосфера в Карпатах змінюється: гори опановують тиша і спокій. Прямо ідеальний релакс для вашої душі.

5. Осінні краєвиди
Не знаю як ви, але як на мене кожен повинен побачити Карпати восени, щоб на власні очі побачити просто неймовірні, дивовижні, загадкові осінні краєвиди гір. Уявіть лише на мить: блакитно-синє небо над верхівками гір, всі відтінки осені прикрашають схили, радуючи око і вражаючи навіть найрозвиненішу уяву. Така краса дух захопить вмить.

Як доїхати до Карпат

Потягом 99 ("ЗАКАРПАТТЯ") Київ - Ужгород: час відправлення з Києва - 15:22, час прибуття в Ужгород - 6:52;
Потягом 81К ("ДЕСНА") Київ - Ужгород: час відправлення з Києва - 18:37, час прибуття в Ужгород - 10:03;
Потягом 13 Київ-Ужгород (з 2.09.2013 щоденно, крім 21-23.10, 1.11.2013): час відправлення з Києва - 20:06, час прибуття в Ужгород - 11:48.


Агротуризм в Карпатах / тел. 0972972472 , 0951212632
 
Форум - Стрийського району (Сколівського) » Балачки навколо Сколе » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. Vacation. Leisure. Curiosities. » 5 причин з’їздити в Карпати восени
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Текст повідомлення:
Код безпеки:

Немає родини/знайомих/друзів в Карпатах. А є бажання відвідати ці мальовничі куточки? Відпочиньте, від шуму та метушні міста. Просто приїжджайте до нас